Κήπος Στα Μεσόγεια: 25 θέσεις σε πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

25 θέσεις σε πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης


Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για νέους άνεργους θα υλοποιήσει η εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά. Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 25 απόφοιτοι λυκείου, ΑΕΙ και ΤΕΙ με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία.

Οι θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης που προφέρονται αφορούν στους ακόλουθους τομείς της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά:
Έρευνα & Ανάπτυξη, Εξόρυξη & Επεξεργασία, Περιβαλλοντική Διαχείριση, Συντήρηση Μηχανολογικού & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού, Πωλήσεις, Επικοινωνία, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Πληροφορική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Νομικές Υπηρεσίες, Εσωτερικό Έλεγχο και Γραμματειακή Υποστήριξη.
 Διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης
Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα γίνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος πρακτικής www.youatsandb.gr μέχρι τις 26 Μαΐου 2013. Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει 3 στάδια. Αρχικά οι ενδιαφερόμενοι για πρακτική άσκηση στην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά θα συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση και θα επισυνάψουν βιογραφικό και αντίγραφα τίτλων σπουδών και επαγγελματικών αδειών.  Τον Ιούνιο θα εξεταστούν σε ένα τεστ επιλογής. Μέσα στον ίδιο μήνα θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο προσωπικότητας και να περάσουν από συνέντευξη.
Οι 25 νέοι άνεργοι που θα επιλεγούν τελικά θα ξεκινήσουν την 9μηνη εργασία τους από το Σεπτέμβριο του 2013.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα πρακτικής

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.youatsandb.gr.
  • Για ερωτήματα τεχνικής φύσεως στη διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και υποβολής της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία Sieben στο email mobilesupport@sieben.gr και τηλέφωνο 2130179020 (σημείωση: τα αρχεία και βιογραφικά που τυχών αποσταλλούν σε αυτή την διεύθυνση δεν προωθούνται στην διαδικασία αξιολόγησης).
  • Ερωτήματα γενικής φύσεως μπορείτε να στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@youatsandb.gr ή μέσω της σελίδας του YOU@S&B στο facebook.
  • Για τυχόν ερωτήματα και γενικότερη υποστήριξη που αφορούν τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εκπρόσωπο της εταιρείας συμβούλων ICAP, κα Ελισάβετ Κωνσταντέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekonstantellou@icap.gr, ή στο τηλέφωνο: 210 7200569.
Η S&B είναι διεθνής Όμιλος εταιρειών με έδρα την Ελλάδα. Εξορύσσει, επεξεργάζεται και διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες και σε ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών. Τα προϊόντα της S&B βρίσκονται μέσα σε αντικείμενα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, από το αυτοκίνητο και το χαρτί μέχρι τις ανεμογεννήτριες. Η εταιρία ανέπτυξε το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.