Κήπος Στα Μεσόγεια: Αξίζει να δείτε 80+ ιδέες για κατασκευές από παλέτες & κιβώτια !!!

Αξίζει να δείτε 80+ ιδέες για κατασκευές από παλέτες & κιβώτια !!!

Δείτε παρακάτω μερικές εύκολες κατασκευές για να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις παλιές σας  παλέτες και κιβώτια.


Η τελική μορφή και το “φινίρισμα” που θα δώσετε σε κάθε τέτοια κατασκευή, εξαρτάται από τον χώρο που θα τοποθετηθεί, αφού πρόκειται για έπιπλα και κατασκευές που μπορούν να βρουν την θέση τους από την αποθήκη και το μπάνιο, μέχρι τον κήπο, το μπαλκόνι ή τον χώρο του καθιστικού και οι δυνατότητες παρέμβασης στην εντελώς απλή και ακατέργαστη μορφή του ξύλου μιας παλέτας ή ενός ξύλινου κιβωτίου (καφάσι) είναι πολλές.

Είτε τα επιλέξετε για να δημιουργήσετε ένα τραπέζι, μια ραφιέρα, ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι, κουτιά αποθήκευσης, καναπέδες κλπ. είναι στην ευχέρεια του γούστου σας αν θα λειάνετε/τρίψετε το ξύλο, αν και σε ποια απόχρωση θα το βάψετε, αν θα προσθέσετε ροδάκια, τζάμι, ύφασμα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, ανάλογα με το είδος της κατασκευής. 

Πάντως σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για επιφάνειες που ενώ δεν διακρίνονται για την ποιότητα του ξύλου τους, είναι κατασκευασμένες με τρόπο που να αντέχουν μεγάλο βάρος και που “κόβοντας – ράβοντας” και συναρμολογώντας τις επιφάνειές τους χρησιμοποιώντας κάθε κομμάτι όπως και οποιοδήποτε άλλο ξύλο/ράφι, μπορείτε  πραγματικά με μηδενικό κόστος να δημιουργήσετε ευφάνταστες και όμορφες κατασκευές που σε κάποιους ειδικά χώρους (φοιτητικά/παιδικά δωμάτια, εξωτερικοί χώροι, χώροι διακοσμημένοι σε μοντέρνο ύφος) θα “δέσουν” και θα τα ομορφύνουν παραπάνω από οποιοδήποτε αντίστοιχο κλασσικό έπιπλο. 
 





















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.