Κήπος Στα Μεσόγεια: Όμορφες ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται στον κήπο σας

Όμορφες ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται στον κήπο σας


Επιστρέφουμε σήμερα μετά τις ημέρες του Πάσχα, και αφού ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους, να ξεκινήσουμε το σημερινό μας άρθρο.Σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σας κάποιες φορές κήπους με όμορφα λουλούδια, που φαίνονται σας να χύνονται μέσα από γλάστρες, ή βαρέλια, πιθάρια κ.τ.λ. Σήμερα λοιπόν θα σας δώσουμε ιδέες για το πως να κάνετε μια τέτοια κατασκευή στον κήπο ως επί το πλείστον ή και την αυλή σας.

δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται
δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται2
Επιλέξτε Τοποθεσία
Επιλέξτε μια θέση για μια χυθεί γλάστρα. Μπορεί να είναι στον κήπο σας ή ακόμα και πάνω στον γκαζόν. Θα προσθέσει σίγουρα γοητεία και στην μπροστινή αυλή σας καλλωπίζοντας το χώρο. Επίσης, σκεφτείτε τι είδους λουλούδια θα φυτέψετε. Αν είναι από αυτά που αγαπούν τη σκιά να επιλέξετε μια θέση κάτω από τα δέντρα ενώ αν αγαπούν τον  ήλιο  ακριβώς στη μέση του χλοοτάπητα.
Προετοιμασία
Για το έργο αυτό θα χρειαστείτε ένα δοχείο – μπορεί να είναι ένα παλιό ραγισμένο δοχείο, ένα πιθάρι, ή ακόμα και ένας κουβάς – και  χώμα. Προετοιμάστε την επιλεγμένη τοποθεσία  του εδάφους γύρω από την οποία θα χυθεί το φυτό
Φυτέψτε τα λουλούδια σας μέσα στην γλάστρα και γύρω από αυτή να δημιουργήσετε ένα  αποτέλεσμα σαν να χύνονται από αυτή. Ποτίζετε τα λουλούδια σας τακτικά και φροντίστε τη λίπανση τους κάποια στιγμή.
Αν θέλετε να έχετε μια όμορφη φωτεινή γλάστρα που  χύνετε σε έναν κήπο ή στο γκαζόν ιδανικά φυτά είναι οι πετούνιες, και οι βιολέτες. Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό και λεπτό μικρές μαργαρίτες είναι μια ιδανική επιλογή, αλλά μπορείτε να φυτέψετε και παχύφυτα αντ' αυτού.
Δείτε τις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε για τις δικές σας γλάστρες από λουλούδια που χύνονται.
δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται3δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται4δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται5δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται6δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται7
 δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται8δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται10δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται11δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται12δημιουργήσετε γλάστρες που χύνονται13
φωτογραφίες : pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.