Κήπος Στα Μεσόγεια: Σάρωσαν τα ελληνικά κρασιά στο διεθνή διαγωνισμό οίνου του Λονδίνου.

Σάρωσαν τα ελληνικά κρασιά στο διεθνή διαγωνισμό οίνου του Λονδίνου.

Οι διακρίσεις των 34 ελληνικών κρασιών αφορούν: 2 ασημένια, 12 χάλκινα μετάλλια και 20 επαίνους στα πλαίσια του Διεθνούς Διαγωνισμού «International Wine Challenge 2013», που έλαβε χώρα στο Λονδίνο. Συνολικά βραβεύθηκαν 100 εταιρείες κρασιού από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά οι ελληνικές βραβεύσεις:

Ασημένιο μετάλλιοMuscat of Samos Kourtaki, Ασύρτικο Σαντορίνης


Χάλκινο μετάλλιο: Αμπέλου Φως Ροδίτης Μοσχοφίλερο, Διαμαντάκης Βιδιανό, Γένεσις, Κεχριμπάρι (RetsinaAppellation by Tradition), Kitrvs Malagouzia, Κουρήτης Ροδίτης Οίνος Λευκός Ξηρός, Μοσχοφίλερο Ζαχαριά, Ορεινός Ήλιος Ροζέ, Ορεινός Ήλιος Λευκό, Nassiakos MantiniaSigalas NychteriSigalas Santorini.

Έπαινοι: Ασκητικός, Ασωπού Χώρα, Avantis Estate WhiteAvantis SantoriniFrom Two VillagesKanenas Maronia VineyardsKitrus SyrahMarks and Spencer Lefkos Moschofilero PeloponneseMavrodaphne of Patras KourtakiMylopotamos Epifanis, Ορεινός Ήλιος Κόκκινο, Polihni WhiteRapsani TsantaliSemeli NemeaReserve, Το Δάκρυ του Πεύκου, Κτήμα Θεόπετρα 2010, Κτήμα Θεόπετρα 2011, Κτήμα Θεόπετρα 2012, Συναστρία, Ζορμπάς.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις διακρίσεις στον παρακάτω ιστότοπο (στα αγγλικά):
http://www.internationalwinechallenge.com/canopy/search_results.php?wpcat=WineTab.S&Challenge_Year=2013&Medal&Style&PrimGrpq&Country&Region&Prodq&WinNamq

Πηγή:www.agronews.gr

Το διαβάσαμε στο : http://piperies-agiou-georgiou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.