Κήπος Στα Μεσόγεια: Και παγωτό και υγιεινό και... "στο λεπτό"!

29 Μαΐου 2013

Και παγωτό και υγιεινό και... "στο λεπτό"!

Μια λατρεμένη λιχουδιά με αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια είναι το παγωτό.

Συνταγές πάρα πολλές. Νέες, παλαιότερες, μυστικές μα πάνω από όλα γευστικές.

Μπορούμε να το φτιάξουμε στο σπίτι; Σίγουρα ναι. Και ποίος δεν έχει ακούσει την συνταγή με morfat σαντιγύ και ζαχαρούχο γάλα, αλλά...


Μέσα στις αναζητήσεις για κάτι υγιεινό άλλα ταυτόχρονα γευστικό, κάτι που δεν θα έχει πολλές θερμίδες και ζάχαρη, φτιάξαμε “παγωτό” με μόλις 2 υλικά.


Δεν το πιστεύεται; Οκ !!!


Απλά μπείτε στην διαδικασία να το φτιάξετε και θα πιστευτέ ότι και με παγωτό μοιάζει αλλά και υγιεινό είναι.


Ο τρόπος είναι τόσο απλός που ακόμα και ένα παιδί μπορεί να το φτιάξει….
Βάζουμε μια καθαρισμένη και τεμαχισμένη μπανάνα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Εφόσον έχει παγιώσει την βάζουμε σε ένα μπλέντερ και προσθέτουμε και σοκολάτα σε σκόνη (ή κακάο).
Χτυπάμε για 2-3 λεπτά καλά…… και αυτό ήταν!!!


Καλή και γευστική επιτυχία!

Tip: Μπορείτε την ίδια διαδικασία να κάνετε και με φράουλες!!Πηγή: proionta-tis-fisis.blogspot.com

Το διαβάσαμε στο : http://www.awakengr.com 

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.