Κήπος Στα Μεσόγεια: Σαρδέλα η θαυματουργή !

Σαρδέλα η θαυματουργή !

Σαρδέλα, ένα πολύ καλό φαγητό σε θρεπτικές ουσίες και εύγευστο που πρέπει να καταναλώνουμε. Πάμε να δούμε την δύναμη της σαρδέλας… 

1.Πρώτα απ’ όλα είναι πλούσια σε εξαιρετικής ποιότητας ωμέγα 3 λιπαρά. 

Το καλό με τη σαρδέλα είναι ότι έχει το λιγότερο υδράργυρο από όλα τα άλλα ψάρια. Για τα πολύτιμα ωμέγα-3 λιπαρά πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο: Τα περίφημα ωμέγα 3 


2. Η σαρδέλα είναι από τις λίγες καλές και φυσικές πηγές σε σπάνιο συνένζυμο Q10. 


Για το συνένζυμο Q10 αξίζει να μάθετε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία εδώ:   


3.Η σαρδέλα είναι επίσης πλούσια σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες. 


Ο συνδυασμός τους με τα ωμέγα-3 λιπαρά τους δίνει μεγάλη ικανότητα κορεσμού και κάνουν τη σαρδέλα ιδιαίτερα κατάλληλη για δίαιτες αδυνατίσματος. 


4. Τέλος η σαρδέλα είναι πολύ πλούσια σε φώσφορο,ασβέστιο,σελήνιο(επίσης πολύτιμο) καθώς και σε βιταμίνες D και B12. 


Η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που έχει τόσο πολλή,καλή και φθηνή σαρδέλα.Δεν σας βολεύει να τη μαγειρέψετε; Αγοράστε την σε κονσέρβα! 


Δοκιμάστε το εξής:


τρώτε για ένα μήνα 100 γραμμάρια σαρδέλες ανά 3-4 μέρες.Στο τέλος του μήνα παρατηρήστε τη διαφορά: 


στα μαλλιά σας 

στο δέρμα σας 
στον τρόπο που δουλεύει το μυαλό σας και η μνήμη σας 
στη σιλουέτα σας στις αρθρώσεις σας (όσοι έχετε προβλήματα) 

Από τα λίγα τρόφιμα που κάνουν τόσα καλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα Τρώτε σαρδέλες για να έχετε υγεία Μια σωστή διατροφή με 2 φορές την βδομάδα τουλάχιστο σαρδέλες σε συνδυασμό με την γυμναστική σας και θα είστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ


Πηγή: http://enallaktikidrasi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.