Κήπος Στα Μεσόγεια: Δεντροφύτευση στο Βιολογικό Λαυρίου την Κυριακή 30 Ιουνίου

28 Ιουνίου 2013

Δεντροφύτευση στο Βιολογικό Λαυρίου την Κυριακή 30 ΙουνίουΤην Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 στις 9:00π.μ. η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.) πραγματοποιεί δεντροφύτευση στις Εγκαταστάσεις του Βιολογικού Λαυρίου, σε συνεργασία με το Διασυλλογικό 'Όργανο Παραλιακών-Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής και το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Λαυρεωτικής.Λαύριο, 28-6-2013
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.,
Νικόλαος Ε. Αντωνίου
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.