Κήπος Στα Μεσόγεια: Προώθηση βιολογικών οπωροκηπευτικών σε Ρωσία και Ουκρανία.

27 Ιουνίου 2013

Προώθηση βιολογικών οπωροκηπευτικών σε Ρωσία και Ουκρανία.


Η Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων (HELLAS BIO NET), ως συντονιστής «Διεπαγγελματικής Ένωσης Φυσικών/Νομικών Προσώπων», υλοποιεί, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. & την Ελλάδα, πρόγραμμα προβολής και προώθησης των Ευρωπαϊκών Βιολογικών Φρέσκων Οπωροκηπευτικών, Ελληνικής παραγωγής, στις αγορές της Ρωσίας & Ουκρανίας.
Μέσα στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Γευστικές Δοκιμές Βιολογικών Ροδάκινων και Νεκταρινιών, σε συνδυασμό με προωθητικές ενέργειες (μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων για τα Ευρωπαϊκά Βιολογικά φρούτα & λαχανικά, κλπ) , στις 3 μεγαλύτερες αλυσίδες Σ/Μ της Ουκρανίας (Megamarket, Billa & Metro). Οι προωθητικές ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα αυτών των αλυσίδων Σ/Μ στο Κίεβο, από τις 20/6 έως τις 24/6 (5 ημέρες).
Η ανταπόκριση των Ουκρανών καταναλωτών για τα φρέσκα βιολογικά φρούτα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σε αυτές τις αλυσίδες Σ/Μ, καθώς και στα σημαντικότερα καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων του Κιέβου, η Πανελλήνια Ένωση έχει τοποθετήσει Ελληνικά Βιολογικά φρούτα τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές για την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους. Οι πραγματοποιηθείσες προωθητικές ενέργειες έδωσαν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις τους.

Η Πανελλήνια Ένωση θα συνεχίσει ανάλογες προωθητικές ενέργειες στο αμέσως προσεχές διάστημα και σε άλλα σημεία πώλησης, στο Κίεβο και στην Ρωσία.

Πηγή:www.paseges.gr

Το διαβάσαμε στο : http://piperies-agiou-georgiou.blogspot.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.