Κήπος Στα Μεσόγεια: Αδυνάτισε πίνοντας… τσάι

Αδυνάτισε πίνοντας… τσάι


Σε δύσκολους καιρούς δεν είναι ώρες να ξοδεύουμε αλόγιστα χρήματα για αδυνατιστικά προϊόντα που τις περισσότερες φορές είναι επιβλαβή και επιπλέον δε βοηθούν καθόλου.


Έψαξα λοιπόν στα σκονισμένα κιτάπια μου και βρήκα μια παλιά καταπληκτική συνταγή για τσάι αδυνατίσματος που κάμει κυριολεκτικά θαύματα εκ των έσω. Όλα της τα συστατικά φυσικά κι ακίνδυνα. Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση και μόνον όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα στα συστατικά της πχ αλλεργία στο τζίντζερ δεν την κάνουν.

Σε μισό λίτρο νερό βράζουμε:


Δύο κουταλάκια του γλυκού πράσινο τσάι καλής ποιότητας και 5 γαρίφαλα.
Αφού βράσει το νερό μας ρίχνουμε μέσα ένα μικρό κομματάκι ρίζα τζίντζερ και σουρώνουμε.

Αν θέλουμε προσθέτουμε μια κουταλιά μέλι ή λίγο λεμόνι ανάλογα με τα γούστα μας και πίνουμε λίγο λίγο καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Από το επόμενο κιόλας πρωινό οι καύσεις στο σώμα αυξάνονται και σύντομα ξαναμπαίνουμε στα περσινά μας ρούχα!

Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν!

Πηγή: http://enallaktikidrasi.gr

Το διαβάσαμε στο : http://mothernaturegr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.