Κήπος Στα Μεσόγεια: Το τέλειο μαύρισμα !

Το τέλειο μαύρισμα !

Παρ’ όλη την κρίση οι Έλληνες θα πάμε έστω και λίγες διακοπές,ακόμα...
και αν είναι στο χωριό. Και το μαύρισμα είναι…εθνικό σπορ! Πως θα γίνει όμως να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας περισσότερο αυτό το καλοκαίρι;

• Καταρχήν πρέπει να κρατήσουμε στο νου μας, ότι η έκθεση μας στον ήλιο τις ώρες μεταξύ 11 και 4 το απόγευμα πρέπει να συνοδεύεται πάντα με αντηλιακό. Η θεωρία ότι με αντηλιακό δεν μαυρίζεις είναι λανθασμένη. Με το αντηλιακό μαυρίζουμε, απλώς ασφαλώς.

• Πριν βγείτε στην παραλία χρησιμοποιείστε προϊόντα αυτό-μαυρίσματος για να έχετε ένα ελαφρύ χρώμα. Προσοχή στην χρήση για να μην αφήσουν λεκέδες και δυσχρωμίες. Και μην ξεχνάτε ότι το «ψεύτικο» μαύρισμα δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε αντηλιακό υψηλού δείκτη γιατί στην ουσία είναι σαν να μην έχετε μαυρίσει καθόλου.

• Προτιμήστε αντηλιακά υψηλού δείκτη για τις πρώτες τρεις μέρες της ηλιοθεραπείας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε λάδι μαυρίσματος πάνω από το αντηλιακό σας για να επιταχύνετε το μαύρισμα σας.

• Αφού πάρετε το πρώτο χρώμα, δοκιμάστε δείκτη μεσαίας προστασίας, αλλά μην ξεχνάτε τις συχνές εφαρμογές του αντηλιακού για να μην καείτε.

Πριν το μαύρισμα και κατά την διάρκεια του: Το πιο σημαντικό σύμφωνα με το fe-mail.gr,είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, η οποία πρέπει να παραμείνει ενυδατωμένη όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να αποκατασταθεί η ξηρότητα που φέρνει ο ήλιος.

Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό προϊόν σώματος πριν το μαύρισμα και μία κρέμα σώματος καταπραϋντική για μετά τον ήλιο και φυσικά να πίνετε πάρα πολύ νερό που ενυδατώνει εκ των έσω.

Η απολέπιση είναι εξίσου σημαντική, κυρίως πριν αλλά και κατά την διάρκεια των διακοπών. Αυτό γιατί ένα απαλό τρίψιμο της επιδερμίδας σας, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Προσοχή, όμως, δεν χρειάζεται δύναμη γιατί αλλιώς θα καταστρέψετε τα κύτταρα που βρίσκονται από κάτω και είναι ακόμα ελαφρώς μαυρισμένα.

Καροτίνη Β, το μυστικό συστατικό για μαυρισμένη επιδερμίδα. Την λαμβάνουμε από τροφές όπως τα καρότα, το σπανάκι, ο μαϊντανός και το πεπόνι, ή από συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στο εμπόριο και κυρίως στα φαρμακεία.

Πηγή: http://www.topeiraxtiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.