Κήπος Στα Μεσόγεια: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα κατασκηνωτικά προγράμματα της Παιδικής Εξοχής Κερατέας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα κατασκηνωτικά προγράμματα της Παιδικής Εξοχής Κερατέας

Για τρίτη χρονιά, η Παιδική Εξοχή Κερατέας, θα λειτουργήσει από το Δήμο Λαυρεωτικής.
Το καλοκαίρι του 2013, τα παιδιά που θα επιλεγούν θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση σε τέσσερις περιόδους διάρκειας 10 ημερών, τους μήνες  Ιούλιο και Αύγουστο. Οι δύο περίοδοι θα είναι για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και οι άλλες δύο για παιδιά ηλικίας 12-16 ετών.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έχει εξασφαλίσει υψηλές προδιαγραφές σίτισης, καθαριότητας και ασφάλειας ώστε τα παιδιά να  ζήσουν σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες, να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους με δεκάδες δραστηριότητες, να χαρούν και να διασκεδάσουν στο καταπράσινο περιβάλλον.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους, πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στα Κέντρα Υγείας της περιοχής ή  σε σταθμούς Προστασίας Μάνας και Εφήβων του ΕΟΠΠΥ, στις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.
  Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λαυρεωτικής, Δημοτική Ενότητα Κερατέας (Υπεύθυνος: κ. Σ. Καρράς τηλ: 22993-20222, 22993 20213)
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι για να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους  είναι:
  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  2. Βιβλιάριο Υγείας
  3. Εκκαθαριστικό Εφορίας για το έτος 2012 θεωρημένο ή Υπεύθυνη Δήλωση  περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δηλώσεως, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ, στην οποία να αναφέρεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος.
  4. Καρτέλα κατασκηνωτή με σφραγίδα της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας, ονοματεπώνυμο υπογράφοντος ιατρού και φωτογραφία του κατασκηνωτή. Καρτέλες που δεν θα συνοδεύονται από τα ανωτέρω δεν θα προωθούνται προς επιλογή.



                                  
                                                                                               
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Κερατέα 5/06/2013
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                             
 ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 Ταχ. Δ/νση:  Αθ. Σουνίου 37,                                      
                    Κερατέα, Τ.Κ 19001                                           
 Τηλέφωνο :  22993 20230 & 20213                                           
 Fax :             22990 67900         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.