Κήπος Στα Μεσόγεια: Μεταμορφώνουν το Λαύριο σε μαρίνα υποδοχής mega-yachts

Μεταμορφώνουν το Λαύριο σε μαρίνα υποδοχής mega-yachts

Εντός των προσεχών εβδομάδων πρόκειται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Λαυρίου η οποία σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του ΤΑΙΠΕΔ θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών αναψυχής (mega-yachts).

Αντίστοιχες δυνατότητες, αλλά για λίγο μικρότερα σκάφη, θα έχει και η μαρίνα Αργοστολίου, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της οποίας θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του πρώτου πακέτου μαρίνων  που αφορά σε Άλιμο, Νέα Επίδαυρο, Πόρο, Ύδρα. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού έχουν περάσει 11 επενδυτικά σχήματα.

Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ υποστηρίζει πως «στο πλαίσιο της αξιοποίησης, αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις σε υποδομές και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των περιοχών αυτών και κατ'επέκταση στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Πηγή: iefimerida.gr


Το διαβάσαμε στο : http://www.forkeratea.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.