Κήπος Στα Μεσόγεια: Οι ώριμες μπανάνες καταπολεμούν τον καρκίνο!

22 Οκτωβρίου 2013

Οι ώριμες μπανάνες καταπολεμούν τον καρκίνο!


http://www.briefingnews.gr/media/k2/items/cache/53a4b14a299f634bce12373211de684e_M.jpg
Τι έδειξε νέα έρευνα......
Όντας πλούσια σε κάλλιο, βιταμίνες Α,Β, C και D και αντιοξειδωτικά, είναι γνωστό ότι η μπανάνα έχει μεγάλη θρεπτική αξία που βοηθά σε πολλές ασθένειες και φτιάχνει τη διάθεση. 
Μία νέα ιαπωνική έρευνα με επικεφαλής τον καθηγητή Senji, έρχεται να αποκαλύψει ότι οι ώριμες μπανάνες μπλοκάρουν τα καρκινικά κύτταρα και προστατεύουν από διάφορες μορφές καρκίνου. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως έδειξαν πειράματα σε ποντίκια, η κατανάλωση μιας ώριμης, παραγινομένης μπανάνας αναγκάζει τον οργανισμό να παράξει μία ουσία, την κυτοκίνη TNF,  που βοηθά τον οργανισμό να προλαμβάνει και να καταπολεμά τον καρκίνο.  Την επόμενη φορά λοιπόν που πάτε να πετάξετε μπανάνες, ξεχασμένες από μερικές μέρες, ξανασκεφτείτε το! 
 


Το διαβάσαμε στο: http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.