Κήπος Στα Μεσόγεια: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 22 όμορφα σπίτια από παλιά κοντέινερ!

14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 22 όμορφα σπίτια από παλιά κοντέινερ!

Τα Κοντέινερς είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, ώστε να αντέχουν τα μεγάλα φορτία και να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Υπάρχουν περίπου 17 εκατομμύρια από αυτά σε όλο...
τον κόσμο σήμερα. Άλλα μεταφέρουν υλικά, άλλα έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ενώ αρκετά έχουν γίνει σπίτια που φιλοξενούν ανθρώπους.
Με 2,5 μέτρα ύψος, 2,5 μέτρα πλάτος και 6 ή και 12 μέτρα μήκος τα Κοντέινερς δεν έχουν πολύ χώρο εσωτερικά. Αυτό όμως δεν εμποδίζει κάποιους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές κτιρίων να δημιουργήσουν ακριβώς μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Δείτε στην συνέχεια 22 όμορφα σπίτια που έχουν κατασκευαστεί από μεταχειρισμένα κοντέινερς.


Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.