Κήπος Στα Μεσόγεια: 22 Ονειρικά Σχέδια εξοχικών βγαλμένα από ένα παραμυθένιο κόσμο

22 Ονειρικά Σχέδια εξοχικών βγαλμένα από ένα παραμυθένιο κόσμο

Ως παιδί, μου άρεσε πολύ ανάγνωση ιστοριών και παραμυθιών με περιγραφές των ανακτόρων και των εξοχικών σπιτιών τους.
Φαντάστηκα τα πάντα ως πολύ ονειρικά, με φύλλα που καλύπτουν τις στέγες χαριτωμένες κατασκευές με μικροσκοπικά παράθυρα και πόρτες. Στη συνέχεια, όταν άρχισα να βλέπω ταινίες και κινούμενα σχέδια, οι εικόνες αυτές έγιναν ακόμα πιο πραγματικές και ζωντανές.
Πρόσφατα συναντήσαμε μερικά πολύ όμορφα παραδείγματα παραμυθένιων εξοχικών σπιτιών και έφεραν πίσω όλες αυτές τις αναμνήσεις.
Αυτά είναι παραμυθένια σπίτια , κατασκευές με χαριτωμένα σχέδια και μοιάζουν ακριβώς όπως αυτά στις ιστορίεςΤα περισσότερα από αυτά μπορεί να βρίσκονται βαθιά μέσα στο δάσος, και να κρύβονται πίσω από τα δέντρα και τη βλάστηση.
Αυτά τα σπίτια είναι σε έναν κόσμο δικό τους και φαίνονται σαν το ιδανικό μέρος για να περάσετε μερικές ήσυχες μέρες και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μετά από μια δύσκολη καιαπαιτητική περίοδο. Το περιβάλλον είναι όμορφο και, το πιο σημαντικό, ότι ο σχεδιασμός των εξοχικών σπιτιών φαίνεται σαν να έχουν δημιουργηθεί από κάποιον με πολύ παραμυθένια φαντασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.