Κήπος Στα Μεσόγεια: Δουλεύοντας από το σπίτι ....

4 Νοεμβρίου 2013

Δουλεύοντας από το σπίτι ....

Είναι ένα είδος εναλλακτικής εργασίας το οποίο έχει άνθιση στις χώρες του εξωτερικού. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, λόγω της οικονομικής κρίσης, να ανοίξουμε και εμείς τα φτερά μας, να ξεφύγουμε από τα όρια των συνόρων μας και να βρούμε τρόπους να βγάζουμε χρήματα πέραν της κλασσικής εργασίας / δουλειάς σε καθημερινή 8ωρης ... και (πλέον) βάσης βρίσκοντας περισσότερο χρόνο για μας και την οικογένειά μας αλλά και για να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και που μας γεμίζουν αλλά και όχι μόνο ....


Σας το παραθέτουμε αυτούσιο γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό !!

Δουλεύοντας από το σπίτι ....
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.