Κήπος Στα Μεσόγεια: Αντιμετωπίστε τις ραγάδες στο σώμα σας, με ένα σπιτικό λάδι για μασάζ, που θα σας δώσει τα αποτελέσματα που ψάχνατε!

14 Νοεμβρίου 2013

Αντιμετωπίστε τις ραγάδες στο σώμα σας, με ένα σπιτικό λάδι για μασάζ, που θα σας δώσει τα αποτελέσματα που ψάχνατε!

Αντιμετώπισε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο φτιάχνοντας το δικό σου λάδι για μασάζ, ακολουθώντας αυτή την εύκολη αλλά αποτελεσματική συνταγή.

Υλικά
1/2 φλ. αμυγδαλέλαιο
2 κ.σ. λάδι αλόης
2 κάψουλες βιταμίνης Ε

Εκτέλεση

Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι και ανακίνησε να ανακατευτούν καλά τα υλικά.

Χρήση

Άπλωσε το λάδι στα προβληματικά σημεία δύο φορές την ημέρα κάνοντας απαλό μασάζ.

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.