Κήπος Στα Μεσόγεια: Φρέσκιες ιδέες για την καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία και γλάστρες

25 Νοεμβρίου 2013

Φρέσκιες ιδέες για την καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία και γλάστρες

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που ονειρεύεται να έχει ένα σπίτι με κήπο, όπου να μπορεί να περνά τον χρόνο του, αλλά ταυτόχρονα να καλλιεργεί και τα δικά του λαχανικά.
Πραγματικά η ευχαρίστηση, του να βλέπεις τα δικά σου λαχανικά να μεγαλώνουν, και να είναι φρέσκα στην κατανάλωση τους, είναι ανεκτίμητη.Ακόμη όμως και αν δεν διαθέτετε ένα κήπο, μπορείτε να καλλιεργείσετε  τα δικά σας λαχανικά σε γλάστρες και κάθε λογής δοχεία που μπορείτε να φανταστείτε. Πιστέψτε με η ευχαρίστηση θα είναι εξίσου μεγάλη, και ταυτόχρονα θα ζωντανέψτε χώρους του σπιτιού σας όπως το μπαλκόνι την βεράντα και την αυλή σας.
Δείτε λοιπό όμορφες ιδέες στις παρακάτω εικόνες και ξεκινήστε την καλλιέργεια των δικών σας λαχανικών...


Πηγή: http://easyhomeandgarden.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.