Κήπος Στα Μεσόγεια: Μοντέρνα διακόσμηση με Αφρικάνικες επιρροές

14 Νοεμβρίου 2013

Μοντέρνα διακόσμηση με Αφρικάνικες επιρροές

Φυσικά υλικάρουστίκόμορφες υφέςσχήματα και μοτίβα σε γήινους τόνους που συλλέγονται εδώ για να μας δείξουν πώς θα μπορούσε να ταιριάξει η σύγχρονη διακόσμηση με τις αφρικανικές επιρροές
Λατρεύω το ζεστό συναίσθημα που δημιουργούν σε αυτές τις κρύες ημέρες του χειμώνα.Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.