Κήπος Στα Μεσόγεια: Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού το θέμα Κουβαρά την Τρίτη 17/12

12 Δεκεμβρίου 2013

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού το θέμα Κουβαρά την Τρίτη 17/12Πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, η γνωμοδότηση για την ένταξη Κουβαρά στην Λαυρεωτική, στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού την Τρίτη 17/12.

Αυτή θα είναι η προτελευταία φάση του αιτήματος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κουβαρά περί ένταξής του στην Λαυρεωτική.

'Εχουν προηγηθεί οι θετικές γνωμοδοτήσεις της Δημοτικής Κοινότητας Κουβαρά καθώς και η θετική απόφαση της Λαυρεωτικής.

Ανεξάρτητα με την αρνητική η θετική γνωμοδότηση του ΔΣ Σαρωνικού η υπόθεση θα προχωρήσει στον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος τελικά θα αποφασίσει αν θα προωθήσει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος κάτι που θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει.

Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον υπάρχει για τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων όλων των πλευρών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού.Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.