Κήπος Στα Μεσόγεια: Οκτωβρίου 2013

Οστεοαρθρίτιδα: καρποί της αγριοτριανταφυλλιάς για αποτελεσματική θεραπεία


Αυτή την εποχή σε πολλά μέρη της χώρας μας θα παρατηρήσουμε τους θάμνους της αγριοτριανταφυλλιάς να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους καθώς είναι γεμάτοι από τους κόκκινους καρπούς τους.

Το ποδήλατο έστειλε τα Ι.Χ. στην Ελλάδα στα... αζήτητα


Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην πανευρωπαϊκή στροφή προς το ποδήλατο, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, καθώς η κρίση μας οδηγεί σε... ορθοπεταλιές για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών.

Οικονομικοί τρόποι θέρμανσης για κάθε βαλάντιο



Πώς θα διαλέξετε το είδος που σας συμφέρει

Τι είναι η κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη; Τι προκαλεί, πώς γίνεται η διάγνωση και ποια η σωστή διατροφή για του ασθενείς;



Επιμέλεια Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Η κοιλιοκάκη είναι μια ασθένεια του πεπτικού συτήματος που καταστρέφει το λεπτό έντερο και...

Φθόριο - Δηλητήριο σε οδοντόπαστα και νερό

Η απόκρυψη των κινδύνων ρύπανσης του φθορίου από το κοινό είναι μια δουλειά συνωμοσίας καπιταλιστικού στυλ και επικών διαστάσεων, που επήλθε επειδή ένα ισχυρό λόμπι επιθυμεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη, προκειμένου να προστατεύσει τα δικά της οικονομικά συμφέροντα.

Οι ώριμες μπανάνες καταπολεμούν τον καρκίνο!


http://www.briefingnews.gr/media/k2/items/cache/53a4b14a299f634bce12373211de684e_M.jpg
Τι έδειξε νέα έρευνα......

Πότε χαλάνε πραγματικά τα τρόφιμα;


Η ημερομηνία λήξης είναι απαραίτητη στα τρόφιμα (και όχι μόνο).

Συχνά, όμως, μας αναγκάζει να πετάμε μεγάλες ποσότητες από τροφές που θα μπορούσαν να καταναλωθούν για μερικές ακόμα ημέρες.

Τα βότανα της ευτυχίας: η ρίζα της ζωής, της μνήμης, του θάρρους, της ψυχής!


http://www.briefingnews.gr/media/k2/items/cache/b056bd98fde490910c7d39ddf48ad719_M.jpgΑν αληθεύει ότι η ευτυχία κρύβεται σε μικρές στιγμές της καθημερινότητας, οι βοτανολόγοι επισημαίνουν ότι μπορεί να κρύβεται και σε μια κούπα ζεστού αρωματικού ροφήματος που χαρίζει διαύγεια, ζωτικότητα και διώχνει τη θλίψη.

"Ημέρες Καριέρας" αφιερωμένες στην εύρεση εργασίας


Στις 12 & 13 Οκτωβρίου στην "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς "Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα" θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.