Κήπος Στα Μεσόγεια: Δεκεμβρίου 2013

Παρουσιάστηκε το νέο ΕΣΠΑ, με κοινοτική συμμετοχή 20,8 δισεκ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των κονδυλίων για τη γεωργία

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε την πρόταση του υπουργείου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε σχέση με το νέο ΕΣΠΑ, τις προτεραιότητες και την αρχιτεκτονική του για την περίοδο 2014-2020.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού το θέμα Κουβαρά την Τρίτη 17/12



Πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, η γνωμοδότηση για την ένταξη Κουβαρά στην Λαυρεωτική, στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού την Τρίτη 17/12.

Αυτή θα είναι η προτελευταία φάση του αιτήματος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κουβαρά περί ένταξής του στην Λαυρεωτική.

'Εχουν προηγηθεί οι θετικές γνωμοδοτήσεις της Δημοτικής Κοινότητας Κουβαρά καθώς και η θετική απόφαση της Λαυρεωτικής.

Ανεξάρτητα με την αρνητική η θετική γνωμοδότηση του ΔΣ Σαρωνικού η υπόθεση θα προχωρήσει στον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος τελικά θα αποφασίσει αν θα προωθήσει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος κάτι που θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει.

Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον υπάρχει για τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων όλων των πλευρών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού.



Βρες τα βότανα που ταιριάζουν στη δική σου πάθηση



Τι θα λέγατε αν, για να σας φτιάξει η διάθεση, πίνατε λίγο μελισσόχορτο; Το ίδιο θα μπορούσατε να κάνετε με το θυμάρι, αν αισθάνεστε κρυωμένοι και βήχετε, αλλά και με πολλά βότανα που μέχρι πρότινος πιστεύατε ότι προορίζονταν μόνο για τα φαγητά σας...
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.