Κήπος Στα Μεσόγεια: Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη

7 Μαρτίου 2014

Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη


Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη4
Η διακόσμηση με λουλούδια είναι ένας απλός και οικονομικό τρόπος για να δώσετε  στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη διάθεση, πρωτοτυπία και τη φρεσκάδα. Όταν σας κάνουν ένα μπουκέτο ως δώρο,  δεν διστάζετε να το βάλετε σε ένα βάζο πάνω στο τραπέζι του σαλονιού σας. Γιατί όχι και με τα δικά σας…

Ωστόσο, τα μπουκέτα λουλουδιών είναι υπέροχα όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και στην κουζίνα, στο διάδρομο ή ακόμη και στο μπάνιο. Η επιλογή των βάζων διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο . Το βάζο πρέπει να ταιριάζει με τα λουλούδια στο σχήμα, το ύψος και το χρώμα .

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν είναι απαραίτητο να πάτε σε ένα ανθοπωλείο για να δημιουργήσετε ένα μπουκέτο λουλούδια την άνοιξη και να διακοσμήσετε το χώρο σας.  Επιπλέον, αυτά τα εποχιακά λουλούδια επιτρέπουν κάποια αμέλεια, και την ελευθερία της εκτέλεσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε, όπως αγγεία: ποτήρια κρασιού, την τσαγιέρα ή το μπρίκι, ενυδρείο ή ακόμα και παιδικές μπότες από καουτσούκ. Φυσικά, κανείς δεν ακυρώνει τα  ρουστίκ πήλινα αγγεία και υφαντά καλάθια.  Αυτά τα στοιχεία είναι πάντα κατάλληλα για μια  άνοιξιάτικη διακόσμηση.

Διακόσμηση του σπιτιού με ανοιξιάτικα λουλούδια.
Πριν ακόμη η άνοιξη γίνει πολύ προφανές , έχουν εμφανιστεί- τουλίπες, νάρκισσοι και υάκινθοι και ήδη πωλούνται σε καταστήματα λουλουδιών. Μπορείτε να κάνετε την εσωτερική διακόσμηση για την άνοιξη, χρησιμοποιώντας τα πρώτα ανοιξιάτικα λουλούδια . Έτσι, σήμερα θα μιλήσουμε για τη διακόσμηση ενός σπιτιού με τη βοήθεια των λουλουδιών .
Τι χρώματα να χρησιμοποιήσω;
Μπορείτε να απαντήσετε στο ερώτημα αυτό στον εαυτό σας : είναι λογικό να κάνουμε την άνοιξη floral διακοσμήσεις με εποχιακά λουλούδια . Τριαντάφυλλα και γαρύφαλλα , τα οποία πωλούνται σε καταστήματα όλο το χρόνο , είναι απίθανο να δημιουργήσουν την ίδια διάθεση την άνοιξη στην εσωτερική διακόσμηση. Τουλίπες, γάλανθοι και μπουμπούκια θα είναι πιο εκφραστικά την άνοιξη σε floral διακοσμήσεις.
Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε τους βολβούς των εποχιακών λουλουδιών . Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περικοπή νάρκισσους ή υάκινθους, μαζί με τους βολβούς και τα φύτρα .
Floral διακοσμήσεις για την άνοιξη
Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη1Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη2Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη3Floral διακοσμήσεις για την Άνοιξη
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.