Κήπος Στα Μεσόγεια: Καλύβια : Παρουσίαση Βιβλίου

10 Απριλίου 2014

Καλύβια : Παρουσίαση Βιβλίου

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από την ιστορική επιτυχία και αποδοχή του εγχειρήματος της παρουσιάσεως του βιβλίου θέματος στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών την 11η Μαρτίου 2014, επαναλαμβάνεται η βιβλίο-παρουσίαση / εκδήλωση Αεροπορικής Τιμής και Μνήμης στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού που βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής. Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στις 18:00 με επιπλέον συμμετοχή αυτή την φορά οχημάτων εποχής από τον Σύνδεσμο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων (Σ.Δ.Ι.Ο.) Συγγραφέας : Γεώργιος Μέρμηγκας (Χειριστής Αεροσκαφών - Ιστορικός Ερευνητής)

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.