Κήπος Στα Μεσόγεια: O Χρήστος Νικολόπουλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας για την «Γιορτή Μελιού Κερατέας»

31 Ιουλίου 2014

O Χρήστος Νικολόπουλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας για την «Γιορτή Μελιού Κερατέας»


O Χρήστος Νικολόπουλος ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα προτείνοντας γνήσια λαϊκές συναυλιακές βραδιές, γεμάτες επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Μιχάλης Δημητριάδης και Ζωή Παπαδοπούλου.


Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Γιορτής Μελιού Κερατέας» που διοργανώνει ο Δήμος Λαυρεωτικής.

Ο συνθέτης των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζος στο μπουζούκι παρουσιάζει ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, καθώς και μία επιλογή από τραγούδια μεγάλων λαϊκών δημιουργών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης Τσιτσάνης , ο Απόστολος Καλδάρας κ.α. Ξεχωριστή θέση θα έχουν και τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που έγιναν διάσημα μέσα από τηλεοπτικές σειρές όπως «Ψίθυροι καρδιάς», «Μη μου λες αντίο», «Στον ήλιο του Αιγαίου» κ.α.

Διατηρώντας και συνεχίζοντας την παράδοση του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τη συνοδεία των εξαιρετικών συνεργατών του, ερμηνευτών και μουσικών, ξεδιπλώνει το ευρύ του ρεπερτόριο με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!Το διαβάσαμε : http://www.forkeratea.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.