Κήπος Στα Μεσόγεια: Μαΐου 2014

Φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος

Πέρα από μια σωστή διατροφή στη προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε μια ασθένεια μπορούμε να χρησιμοποιούμε παράλληλα και βότανα για να επιτύχουμε γρηγορότερα τη θεραπεία. Το κλειδί για την αντιστροφή κάθε ασθένειας είναι ένα δυνατό ανοσοποιητικό.

Βότανα και τροφές για τα μάτια

Καθαρίζουν δε όσα σκοτεινιάζουν τις κόρες, το άργεμα (λεύκωμα), τα νεφέλια (τις ουλές της ίριδας), την αχλύ (την θόλωση της όρασης).

Ψημένο Cheesecake με Oreo

Μια πεντανόστιμη εναλλακτική συνταγή για να φτιάξετε ένα cheesecake, με βάση μπισκότα oreo και κομματάκια μπισκότου μέσα σε κρέμα.

Τα απίθανα οφέλη του σκόρδου για την υγεία και πως να το καταναλώνετε



Το σκόρδο, ένα πικάντικο και αρωματικό βότανο, χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους εδώ και πάνω από 5.000 χρόνια. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν στο φαγητό τους ή ως φάρμακο. Στις μέρες μας, το σκόρδο παραμένει βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής αλλά και της κεντρικής Ασίας απ’ όπου και προέρχεται. Επίσης, αποτελούσε θεραπευτική μέθοδο στην αρχαία Ινδία και Κίνα, όπου οι γιατροί το χορηγούσαν συχνά σε ανθρώπους που έπασχαν από διάφορες ασθένειες.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.