Κήπος Στα Μεσόγεια: Δεκεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι δύο "υπερτροφές" που ευδοκιμούν αυτή την εποχή


Από τις αρχές του Δεκεμβρίου και για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι και τον Φεβρουάριο, ευδοκιμούν ορισμένες τροφές, που... λόγω της πληθώρας των ευεργετικών τους ιδιοτήτων για τον ανθρώπινο οργανισμό, έχουν χαρακτηριστεί και ως "υπερτροφές".

Συνταγή: Αδυνατίστε με ρόφημα μελιού


Αδυνατίστε με ρόφημα μελιού – Η συνταγήΑν όλες οι προσπάθειές σας για απώλεια βάρους έχουν πέσει στο κενό, πριν απελπιστείτε τελείως και τα παρατήσετε, δοκιμάστε τη μέθοδο αδυνατίσματος με μέλι.

Πώς δεν θα πάρετε κιλά τα Χριστούγεννα


Πώς δεν θα πάρετε κιλά τα Χριστούγεννα: Και όμως, δεν είναι δύσκολο…
Η περίοδος των Χριστουγέννων έφτασε, όλοι ετοιμαζόμαστε να την υποδεχτούμε όσο καλύτερα γίνεται.
Έχουν μπει σε πρόγραμμα όλα όσα θα πρωταγωνιστήσουν στα γιορτινά μας τραπέζια. Πολλοί είναι αυτοί που προβληματίζονται για το πώς θα διατηρήσουν τη σιλουέτα τους όσο περισσότερο γίνεται, χωρίς να πάει χαμένος όλος ο κόπος της χρονιάς αλλά ταυτόχρονα συμμετέχοντας στα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που θα κυκλοφορήσουν.

Έρευνα: Το κόκκινο κρασί περιορίζει την πιθανότητα καρκίνου στο κεφάλι και τον λαιμό

Έρευνα: Το κόκκινο κρασί περιορίζει την πιθανότητα καρκίνου στο κεφάλι και τον λαιμό
Μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο του Κολοράντο έρχεται να τονώσει τη φήμη που έχει το κόκκινο κρασί για τις ευεργετικές για τον άνθρωπο ιδιότητές του λόγω της ρεσβερατρόλης που περιέχει.

Φτιάξε δαχτυλίδια από μαχαιροπίρουνα



Φτιάξε τα δικά σου πολύτιμα δαχτυλίδια από μαχαιροπίρουνα.

Τα μαχαιροπίρουνα λόγο της αποστολής τους, είναι ανοξείδωτα και σίγουρα φιλικά προς το δέρμα. Άρα ένα πρώτης τάξεως υλικό για τα χειροποίητα δαχτυλίδια.

Διαλέξτε λοιπόν το...

Ένα μήλο την ημέρα… για υγιές γαστρεντερικό


tro-ma-ktiko
Τα μήλα κάνουν πολλές ειδικότητες γιατρού πέρα. Μια από αυτές είναι και ο γαστρεντερολόγος…

Εφαρμογή Του Μέτρου Των "Νέων Αγροτών" Σε Όλη Την Χώρα

Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, ζητούσε την άρση του χιλιομετρικού περιορισμού των 40χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 

Ασθένειες που καταπολεμούνται με το λεμόνι


Για άλλη μια φορά θα ασχοληθούμε με τα οφέλη του λεμονιού ... εμείς θα τα επαναλαμβάνουμε, για να μην τα ξεχνάμε, και για να τα μαθαίνουν και οι νέοι επισκέπτες της σελίδας μας. 

Κατασκευές: Φτιάξτε Μόνοι Σας Μπριγκέτες (Briquettes)


 Δημιουργήστε ΔΩΡΕΑΝ θέρμανση για το τζάκι, τον ενεργειακό καυστήρα ή την σόμπα σας απλά και πάνω απ' όλα οικονομικά! 


ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ: Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αν. Αττική και επικοινωνία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

vroxh

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014



Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, κατόπιν σχετικού έκτακτου Δελτίου Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, ότι από σήμερα, Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014, είναι πολύ πιθανή, η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και ισχυρών καταιγίδων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, μετά τις 8μ.μ. και κυρίως αύριο, Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 και μέχρι τις 8μ.μ.!

Οι Χρήσεις της Στάχτης!




Έχετε ξεμείνει στο βουνό κάμποσες μέρες και σας τέλειωσε η οδοντόκρεμα; Κανένα πρόβλημα. Με τη στάχτη από τη φωτιά μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας. Και βέβαια η χρησιμότητα της στάχτης δεν είναι μόνο αυτή.

Κόκκινο κρασί: Ποια οφέλη του ΔΕΝ γνώριζες;


Yγιεινό, γευστικό και απολαυστικό…

Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί είναι σίγουρα ευεργετικό για όλους μας.
Ποια είναι λοιπόν τα 8 οφέλη του κόκκινου κρασιού που αγαπάμε όλοι;

H πανεύκολη μέθοδος για να καταλάβεις αν τα αυγά είναι ΦΡΕΣΚΑ!



Σίγουρα, αποτελεί ένα από τα τρόφιμα που πάντα υπάρχουν στην κουζίνα μας, και όχι άδικα, αφού το αυγό είναι μια από τις πιο πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τροφές που ευεργετούν στο έπακρο τον οργανισμό μας.
Ωστόσο, πόσες είναι οι φορές που ξέχασες πόσες μέρες έχεις τα αυγά στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζεις αν είναι αρκετά μπαγιάτικα για να τα καταναλώσεις;
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.