Κήπος Στα Μεσόγεια: Μέλι και Κανέλα η Λύση ενάντια στην Τριχόπτωση

15 Ιανουαρίου 2015

Μέλι και Κανέλα η Λύση ενάντια στην Τριχόπτωση


μέλι-και-κανέλα-λύση-εναντίον-τρίχα-απώλειαΤόσο το μέλι όσο και η κανέλα χρησιμοποιούνται ευρέως στη λαϊκή ιατρική λόγω των καλά γνωστών θεραπευτικών ιδιοτήτων τους  για την υγεία όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας.  


Αυτά τα συστατικά μπορούν να σας δώσουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Εάν εφαρμόσετε αυτήν την λαϊκή συνταγή θα γίνετε μάρτυρες μιας καταπληκτικής μεταμόρφωσης των μαλλιών.

Μπορείτε να αποφύγετε την απώλεια μαλλιών με μία θεραπεία σοκ ή καταναλώνοντας αυτό το σπιτικό φάρμακο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. 

Συνταγή

Προσθέστε 
μια κουταλιά της σούπας μέλι 
μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό.
 
Για να είναι επιτυχής η θεραπεία, θα πρέπει να καταναλώσετε 4 έως 5 ποτήρια του μίγματος αυτού.  

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια μάσκα μαλλιών από 

μία κουταλιά της σούπας μέλι, 
ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
μία κουταλιά ζεστό ελαιόλαδο.

Απλώστε την στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε την να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό μετά.Απόδοση Κειμένου dorieas

Πηγή: http://revealedtheninthwave.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.