Κήπος Στα Μεσόγεια: Εκπτωτικό Κουπόνι για τους Αναγνώστες

Εκπτωτικό Κουπόνι για τους Αναγνώστες

σποροι λαχανικων οργανικα λιπασματα
Εκπτωτικό κουπόνι agro-house


Το agro-house.gr είναι ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα με Γεωργικά Εφόδια για τον Αγρό & τον Κήπο - Εργαλεία και λύσεις για το σπίτι!



Το κατάστημά απευθύνεται:
  • στον ερασιτέχνη κηπουρό, που θέλει να παράγει μόνος του τα δικά του βιολογικά οπωροκηπευτικά είδη - λαχανικά και τον πιο όμορφο ανθόκηπο. 
  • στον επαγγελματία αγρότη μεγάλων καλλιεργειών, που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως σπόροι, λιπάσματα, προϊόντα προστασίας, γεωργικά μηχανήματα και ανταλλακτικά.
  • σε όσους, επιθυμούν να ασχοληθούν με μαστορέματα και τεχνοτροπίες στο σπίτι τους, γνωρίζοντας πως τα κατάλληλα εργαλείακάνουν τον μάστορα.
  • στον επαγγελματία τεχνίτη που έχει ανάγκη από εργαλεία και ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • σε όλους εσάς που αγαπάτε να μαστορεύετε, να φυτεύετε και να δημιουργείτε με μεράκι!

Το agro-house.gr προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι με έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας:


- Σπόροι και Βολβοί για Επαγγελματική χρήση - για όλο το μήνα Ιούνιο για αγορές συνολικού κόστους 50€ και άνω!


Ο κωδικός είναι: 3Y1RGKNE

Καλές Παραγωγές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.