Κήπος Στα Μεσόγεια: Καλοκαιρινή Εκδήλωση Ομίλου Αντισφαίρησης Λαυρίου

16 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινή Εκδήλωση Ομίλου Αντισφαίρησης Λαυρίου


Σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση για το 2015! 

21 παρουσιάσεις από όλα τα τμήματα του Ομίλου μας σας περιμένουν να τα απολαύσετε την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου με ώρα έναρξης 20:00!
Aκολουθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης στην οποία οι 346 αθλητές και αθλήτριες μας από τον χώρο των μαζικών και αγωνιστικών τμημάτων θα παρουσιάσουν το υψηλό επίπεδο τεχνικής και ποιότητας δεξιοτήτων που απαιτεί ο πρωταθλητισμός από την μία πλευρά, και από την άλλη, την ομαδικότητα, την ψυχαγωγική αξία καθώς και την πειθαρχία.που χρειάζεται ο μαζικός αθλητισμός!
Σας περιμένουμε όλους!
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.