Κήπος Στα Μεσόγεια: Μνημόσυνο Για Το Δίστομο Στην Κερατέα

4 Ιουνίου 2015

Μνημόσυνο Για Το Δίστομο Στην Κερατέα

Στις 10 Ιουνίου συμπληρώνονται 71 χρόνια από την ημέρα που τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτέλεσαν στο Δίστομο 229 κατοίκους του με απάνθρωπο τρόπο.
Στη μνήμη των συμπατριωτών μας που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας τελούμε επιμνημόσυνη δέηση στον ναό του Αγίου Γεωργίου της Κερατέας, την Κυριακή το πρωί, 7 Ιουνίου. 

Η προσέλευσή σας θα αποτελέσει φόρο τιμής όχι μόνο για τα θύματα του Δίστομου αλλά και για όλους τους ηρωικούς νεκρούς μας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Σοφία Μαλτέζου με τη συμπαράσταση της «Χρυσής Τομής».

Το μνημόσυνο θα τελέσει ο πρωτοπρεσβύτερος Σταμάτης Ευσταθίου.


Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.