Κήπος Στα Μεσόγεια: Ποιό τσάι σας ταιριάζει σύμφωνα με την ομάδα αίματός σας

Ποιό τσάι σας ταιριάζει σύμφωνα με την ομάδα αίματός σας

μάθουν-τι-είδος-του-τσαγιού-κοστούμια-που-σύμφωνα-με-σας-αίμα-ομάδα
Κάθε ομάδα αίματος έχει διαφορετικές ανάγκες, έτσι ώστε ανάλογα να μπορείτε να καθορίσετε ποιο τσάι είναι καλύτερο για σας.





Ομάδα αίματος 0

Οι άνθρωποι που έχουν αυτόν τον τύπο αίματος λαχταρούν το κρέας και αποφεύγουν το γάλα και τη γλουτένη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνήθως προβλήματα με τα οξέα του στομάχου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το άγχος.
Συνιστάται: πράσινο τσάι, πιπερόριζα, καθώς και τσάι μέντας.

Ομάδα αίματος Α

Λόγω της αύξησης της ορμόνης κορτιζόλης, τα άτομα με ομάδα αίματος Α είναι υπό διαρκή απειλή από το άγχος. Ο καφές δεν βλάπτει τους ανθρώπους αυτούς, αλλά θα πρέπει να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα και λαχανικά, να διαλογίζονται και να εξασκούν την πρακτική της γιόγκα.
Συνιστάται: Γιασεμί σε συνδυασμό με πράσινο τσάι, τσάι καλέντουλας σε συνδυασμό με θυμάρι.

Ομάδα αίματος Β

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αργό μεταβολισμό και είναι επιρρεπείς σε ασθένειες, παχυσαρκία, λήθαργος, χρόνια κόπωση και αϋπνία. Ωστόσο, έχουν ανθεκτικό πεπτικό σύστημα και αδύναμη άμυνα ενάντια στα βακτήρια.
Συνιστάται: Πράσινο τσάι σε συνδυασμό με φασκόμηλο, ιβίσκο και αγριοτριανταφυλλιά.

Ομάδα αίματος ΑΒ

Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος ΑΒ έχουν ισχυρή διαίσθηση, δεν είναι επιρρεπείς στο άγχος και έχουν αδύναμη λίμπιντο.
Συνιστάται: Μέντα, μούρα και  πράσινο τσάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.