Κήπος Στα Μεσόγεια: Ελληνική Αστυνομία Αναζητά Λευκό Φορτηγάκι που Χτύπησε και Εγκατέλειψε Μοτοσυκλετιστή

22 Ιουλίου 2015

Ελληνική Αστυνομία Αναζητά Λευκό Φορτηγάκι που Χτύπησε και Εγκατέλειψε Μοτοσυκλετιστή

Παρακαλώ Κοινοποιήστε το!


Στις 12.07.2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.30 στην Αττική συνέβη τροχαίο ατύχημα στη Λεωφ. Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά στο ύψος " ΟΠΑΠ" στη περιοχή Περιστεριού.


Λευκό φορτηγό συγκρούστηκε με προπορευόμενη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα ο μοτοσυκλετιστής να ακρωτηριαστεί, ενώ τελικά κατέληξε.Ο υπαίτιος οδηγός του λευκού φορτηγού εγκατέλειψε το θύμα.Όποιος από τους διερχόμενους οδηγούς είδε το συμβάν ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη σύζυγο του θανόντος, Κ. Δήμητρα Σκουλαξενου στο τηλέφωνο 6977996448 / 210- 2710814 ή στο τηλέφωνο του Τ.Τ Περιστεριού τηλ: 210 5788619.Το παραπάνω αφορά το θανατηφόρο τροχαίο του φίλου και μέλους της λέσχης μας Γιώργου Σπηλαιώτη. 

Πηγή: http://www.newsnowgr.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.