Κήπος Στα Μεσόγεια: Ο Δήμος Σαρωνικού Υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

12 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμος Σαρωνικού Υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

Καλύβια,12/12/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σαρωνικού υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

Με γιορτινή ατμόσφαιρα, μουσική και δραστηριότητες σε κάθε Δημοτική Κοινότητα υποδέχεται τα Χριστούγεννα ο Δήμος Σαρωνικού.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Κουβαρά, όπου φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Σωφρόνη και με τη συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του Κουβαρά, υπό την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Κοντογιάννη. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ανάβυσσο, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, με τραγούδια από το Μικρασιατικό Σύλλογο Αναβύσσου, με γλυκά κεράσματα από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, αλλά και παιχνίδια και χριστουγεννιάτικο τραινάκι για τα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην πλατεία των Καλυβίων, όπου στις 17.30 άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και με «φαναροδρομία» των παιδιών του 2ου Νηπιαγωγείου Καλυβίων. Στην συνέχεια εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ChristmasWonderland που θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.Το πάρκο, που λειτουργεί για πρώτη φορά στο Δήμο, περιλαμβάνει πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων για παιδιά. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν συγκρουόμενα αυτοκίνητα και τραινάκι, ενώ εντός των ημερών θα λειτουργήσουν επίσης παγοδρόμιο και καρουζέλ. Στο χώρο υπάρχουν στολισμένα σπιτάκια από κάθε δημοτική ενότητα, καθώς και σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, παρουσία των Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και πλήθους μικρών και μεγάλων δημοτών. Η Δημοτική Φιλαρμονική συνόδεψε τη γιορτή παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων χόρεψε παραδοσιακούς χορούς. Η εκδήλωση, που παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, έκλεισε με την γνωστή ερμηνεύτρια και δημιουργό Τερέζα, η οποία συνοδευόμενη από μουσικό κουαρτέτο, μάγεψε το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή της.


forkeratea.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.