Κήπος Στα Μεσόγεια: Καταπολεμήστε την Ιγμορίτιδα, το Φλέγμα, την Γρίπη και την Ρινίτιδα με Φυσικό Τρόπο (Συνταγή με δύο συστατικά)

18 Δεκεμβρίου 2016

Καταπολεμήστε την Ιγμορίτιδα, το Φλέγμα, την Γρίπη και την Ρινίτιδα με Φυσικό Τρόπο (Συνταγή με δύο συστατικά)

Η ιγμορίτιδα είναι μια κατάσταση που προκαλείται από φλεγμονή των κόλπων. 

Είναι συχνά αποτέλεσμα ιικών, μυκητιακών και βακτηριακών μολύνσεων ή αλλεργιών


Προκαλεί συμπτώματα όπως παχιά ρινική βλέννα, πόνο προσώπου, βουλωμένη μύτη, βήχα, κόπωση, πονοκεφάλους και κυκλοφοριακή συμφόρηση. 

Η κοινή θεραπεία για την ιγμορίτιδα περιλαμβάνει τη λήψη αντιβιοτικών που μπορεί να έχουν αρνητικές παρενέργειες, οι οποίες είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από ιγμορίτιδα στρέφονται σε φυσικές θεραπείες για βοήθεια. 

Ευτυχώς, έχουμε ένα τέτοιο φάρμακο που μειώνει τα συμπτώματα της ασθένειας και βοηθάει στην άμεση αντιμετώπισή της. 

Υλικά

- Μηλόξυδο
- Τζίντζερ

Εκτέλεση

Τρίβουμε το τζίντζερ πρώτα, και στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με το μηλόξυδο σε ένα γυάλινο μπολ το οποίο και κλείνουμε κατόπιν με ένα καπάκι. Αφήνουμε το μείγμα για 10 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου και το ανακινούμε περιστασιακά.

Εφαρμογή

Η πρώτη φάση της θεραπείας περιλαμβάνει την εισπνοή του μείγματος χαμηλώνοντας το κεφάλι με μια πετσέτα πάνω από το μπολ. Στη συνέχεια, εμποτίζουμε ένα μαντήλι στο μείγμα και το βάζουμε στο λαιμό μας κατά την διάρκεια της νύχτας. Επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία για 5 ημέρες και η φλεγμονή στους κόλπους θα πρέπει σταδιακά να έχει μειωθεί. Η θεραπεία θα σας ανακουφίσει επίσης από τον πόνο, χάρη στην έντονη μυρωδιά του τζίντζερ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τζίντζερ ενάντια στην ιγμορίτιδα. Βράζουμε 50 γρ. της ρίζας σε μια κατσαρόλα με νερό, στη συνέχεια, το βγάζουμε από τη φωτιά και εισπνέουμε τους ατμούς με μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι μας. Αυτή είναι μια ακόμη αποτελεσματική θεραπεία που θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στα ιγμόρεια σας και θα βοηθήσει στη θεραπεία των συμπτωμάτων της ιγμορίτιδας.

Όποια λύση κι αν επιλέξετε, θα θεραπεύσει τα συμπτώματα αποτελεσματικά και θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από ό, τι τα παυσίπονα και τα αντιβιοτικά.Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.