Κήπος Στα Μεσόγεια: Συνταγή για Πουράκια

Συνταγή για Πουράκια


Αγαπημένο γλυκάκι σε όλους! 

ΥΛΙΚΑ

Για περίπου 50 κομμάτια

100 γρ βούτυρο
100 g ζάχαρη άχνη
4 ασπράδια αυγών
75γρ αλεύρι
1 βανίλια


Εκτέλεση

Αν θέλετε να βάλτε και κακάο (1 κουταλιά της σούπας κακάο και επιπλέον 1 κουταλια της σούπας άχνη )

Σε ένα μπολ, βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη και Χτυπάτε με το μίξερ να γινει το βούτυρο σαν αλοιφή

Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα προσθέτουμε την βανίλια και ενώνουμε το βούτυρο με την μαρέγκα. 

Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα. 

Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και βάζουμε μικρές κουταλιές και τις απλώνουμε ψηνουμε σε 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 6-7 λεπτά όχι παραπάνω για να παραμείνουν μαλακά, τα τυλίγουμε σε ένα μολύβι όσο είναι ζεστά και αφήνουμε να κρυώσουν και μετα τα γεμιζουμε με κρεμα η μερέντα.




kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.