Τόσο απλό κι όμως δεν σας πάει το μυαλό ...
Υλικά
- Τυρί
- Τρίφτης
- Λίγο λάδι
Εκτέλεση
Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με ηλιέλαιο ή λάδι και μετά τρίβετε το τυρί.
Αυτό το tip βοήθα το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο. Με αυτό τον τρόπο και τρίβεται ακόμα πιο γρήγορα και κουράζεστε λιγότερο!
news.gr
Το διαβάσαμε στο: http://www.xorisorianews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου