Σαρδέλα, ένα πολύ καλό φαγητό σε θρεπτικές ουσίες και εύγευστο που πρέπει να καταναλώνουμε…
Πάμε να δούμε την δύναμη της σαρδέλας…
- Πρώτα απ’ όλα είναι πλούσια σε εξαιρετικής ποιότητας ωμέγα 3 λιπαρά.Το καλό με τη σαρδέλα είναι ότι έχει το λιγότερο υδράργυρο από όλα τα άλλα ψάρια.
- Η σαρδέλα είναι από τις λίγες καλές και φυσικές πηγές σε σπάνιο συνένζυμο Q10.
- Η σαρδέλα είναι επίσης πλούσια σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες.Ο συνδυασμός τους με τα ωμέγα-3 λιπαρά τους δίνει μεγάλη ικανότητα κορεσμού και κάνουν τη σαρδέλα ιδιαίτερα κατάλληλη για δίαιτες αδυνατίσματος.
- Τέλος η σαρδέλα είναι πολύ πλούσια σε φώσφορο,ασβέστιο,σελήνιο(επίσης πολύτιμο) καθώς και σε βιταμίνες D και B12.
Η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που έχει τόσο πολλή,καλή και φθηνή σαρδέλα.
Δοκιμάστε το εξής: τρώτε για ένα μήνα 100 γραμμάρια σαρδέλες ανά 3-4 μέρες.
Στο τέλος του μήνα παρατηρήστε τη διαφορά:
- στα μαλλιά σας
- στο δέρμα σας
- στον τρόπο που δουλεύει το μυαλό σας και η μνήμη σας
- στη σιλουέτα σας
- στις αρθρώσεις σας (όσοι έχετε προβλήματα)
Από τα λίγα τρόφιμα που κάνουν τόσα καλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Τρώτε σαρδέλες για να έχετε υγεία
Μια σωστή διατροφή με 2 φορές την βδομάδα τουλάχιστο σαρδέλες σε συνδυασμό με την γυμναστική σας και θα είστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου