Μετά από ένα μήνα στην Κίνα μπορώ να περηφανευτώ ότι έχω την πραγματική συνταγή γιατί και τα είδα να φτιάχνονται αλλά και γιατί τη συνταγή μου την έδωσε Κινέζα νοικοκυρά που μου τα έδειξε κιόλας
Τι χρειαζόμαστε:
1 ½ κιλό χοιρινά παϊδάκια
1 κ.σ. φυστικέλαιο
¼ φλ. κινέζικη μπάρμπεκιου σος
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. ξύσμα τζίντζερ
¼ φλ. μέλι
1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
¼ κ.γ. μείγμα πέντε μπαχαρικών
¼ φλ. ξηρό σέρι
Πώς το κάνουμε:
Βράζουμε τα παϊδάκια σε μία κατσαρόλα με νερό, για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και βάζουμε τα παϊδάκια να ροδίσουν.
Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Σκουπίζουμε το λάδι από το γουόκ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.
Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πιεί τη σάλτσα.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες,
συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου