Κήπος Στα Μεσόγεια: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του ΄΄Αγροτικού Συναιτερισμού΄΄ Κερατέας

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του ΄΄Αγροτικού Συναιτερισμού΄΄ Κερατέας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ :
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


  Η διοίκηση των Συνεταιρισμών ( Αμπελουργικού και Αγροτικού ) σας ενημερώνει ότι περατώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των Συνεταιρισμών δια απορροφήσεως του Αμπελουργικού από τον Αγροτικό και σας καλεί στις 22/11/2015 και ώρα 11:00 π.μ σε κοινή Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συνεταιρισμού με θέμα:



1) Έγκριση του Νέου Καταστατικού
2) Εκλογή Προσωρινού ΔΣ
3) Διάφορες Ανακοινώσεις

  Οι λόγοι που επέβαλαν τη συγχώνευσή τους είναι :
  • Ο νέος νόμος για τους Συνεταιρισμούς θέτει ως προϋπόθεση ύπαρξης ενός Συνεταιρισμού ορισμένα οικονομικά μεγέθη τα οποία με τη συγχώνευση επιτυγχάνονται.
  • Ως διοίκηση λαμβάνοντας υπ’ όψη τα σημερινά δεδομένα και την υπάρχουσα κατάσταση, θεωρήσαμε αναγκαία και επιβεβλημένη τη συγχώνευση και αναδιάρθρωσή της λειτουργίας των Συνεταιρισμών ,ώστε να λειτουργούν οικονομικότερα, αποτελεσματικότερα, τόσο για σήμερα όσο για το άμεσο μέλλον εφόσον υλοποιηθούν οι σχεδιαζόμενες δράσεις και ομαλοποιηθεί η οικονομική κατάσταση.
  Επειδή, από την εξέταση των Mητρώων Mελών των υπό συγχώνευση Συνεταιρισμών διαπιστώθηκε ότι αρκετά μέλη έχουν αποβιώσει χωρίς οι μερίδες τους να έχουν μεταφερθεί στους κληρονόμους τους προκειμένου να συμπληρωθεί το νέο ενοποιημένο Mητρώο Mελών, το οποίο θα προωθηθεί προς έγκριση στο αρμόδιο δικαστήριο ,ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ στους οποίους αποστέλλεται η παρούσα επιστολή να μας γνωστοποιήσουν μέχρι 29/11/2015,στα γραφεία των συνεταιρισμών από τις 19.00-21.00 ή να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά στο 22990-68640 τις ίδιες ώρες εφόσον επιθυμούν να λάβουν τις αναφερόμενες μερίδες. Μετά την παραπάνω ημερομηνία θα προχωρήσουμε σε οριστική διαγραφή τους. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 29/11/2015.                                                           
                                                 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  06/11/2015

Πηγή: forkeratea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.