Κήπος Στα Μεσόγεια: Καταπληκτικές ιδέες σχεδιασμού για μικρά μπαλκόνια

Καταπληκτικές ιδέες σχεδιασμού για μικρά μπαλκόνια


Σε διαμερίσματα της πόλης, το μπαλκόνι μπορεί να είναι το μόνο εξωτερικό μέρος όπου μπορούμε να απολαύσουμε λίγο καθαρό αέρα.
Ακόμα κι αν πάντα ονειρευόσασταν ένα μεγάλο εξωτερικό κήπο, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες ανοιξιάτικες ημέρες και το καλοκαίρι σε μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα, να ξέρετε ότι  μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό το όνειρο ακόμα και στο μικρό μπαλκόνι σας. Πράγματι, ακόμη και το μικρότερο μπαλκόνι είναι σε θέση να μετατραπεί σε μια μικρή έκδοση ενός πολύ όμορφου κήπου. Όμορφο και χαρούμενο. Όλα εξαρτώνται από τη διακόσμηση. Είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε ένα μικρό μπαλκόνι  σε ένα ωραίο χώρο χαλάρωσης. Για να σας δώσουμε έμπνευση  να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας, θα σας δείξουμε  πολλές διαφορετικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το χώρο σας, τη διαρρύθμιση και τον σχεδιασμό του. Ελάτε  ας αφήσουμε σε εσωτερικούς χώρους μας για λίγο. Ήρθε η ώρα για βεράντες και μπαλκόνια. Ας απολαύσουμε λίγο φρέσκο ​​αέρα! Διακοσμήσεις, έπιπλα, αξεσουάρ, ακόμη και το πάτωμα του μπαλκονιού είναι τα κύρια στοιχεία που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε όλη την εμφάνιση του. Δώστε στο μπαλκόνι σας περισσότερη ζωτικότητα και χρώματα χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο χόρτινο χαλί για να ντύσει το πάτωμα. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δώσει τη βεράντα σας το πνεύμα ενός κήπου, επιπλέον, δεν είναι ακριβό και θα ανανεώσετε την εμφάνιση του σε μια στιγμή. Τώρα που έχουμε τελειώσει με το δάπεδο, ας μιλήσουμε για τους τοίχους: σημειώστε ότι ένας κήπος σε τοιχογραφία είναι μια εξαιρετική ιδέα για να δώσει στο μπαλκόνι σας ένα φυσικό πράσινο βλέμμα, ενώ εξοικονομείτε χώρο στο πάτωμα, και είναι ιδανικό για μικρούς χώρους μπαλκονιού.

Επίσης, μια άλλη ιδέα είναι να ντύσετε τον τοίχο του μπαλκονιού με ένα φυσικό  διακοσμητικό τρόπο, φυτέψτε μια κρεβατίνα ή οποιαδήποτε άλλο αναρριχητικό φυτό για να καλύψετε όλη την επιφάνεια του τοίχου με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Σχετικά με τα έπιπλα, αυτό είναι το στοιχείο που θα πρέπει να διαλέξετε, σύμφωνα με το μέγεθος του μπαλκονιού ή της βεράντας σας. Αν ο χώρος σας είναι αρκετά μεγάλος, τότε είστε τυχεροί και έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε ένα μικρό καθιστικό στο μπαλκόνι που να αποτελείται από ένα τραπέζι και καθιστικό, καναπέ ή καρέκλες από μπαμπού, ξύλο, ή σφυρήλατο σίδερο … είναι στο χέρι σας και στο γούστο σας για το πως θα το σχεδιάσετε. Ωστόσο, εάν ο χώρος  σας είναι αρκετά μικρός, μην απογοητεύεστε  μπορείτε να το  διακοσμήσετε εξίσου με ένα  άνετο τρόπο. Να επικεντρώνεστε μόνο στα βασικά: ένα μικρό τραπέζι και δύο καρέκλες είναι πολύ επαρκής στην περίπτωση αυτή. Σημειώστε ότι στην περίπτωση των πολύ μικρών χώρων μπαλκονιού, ένα πτυσσόμενο τραπέζι και καρέκλες είναι ιδανικά. Τέλος, αν δίνουμε προσοχή στα έπιπλα και αξεσουάρ, θα πρέπει να μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο σε οποιοδήποτε κήπο, βεράντα, μπαλκόνι που είναι τα λουλούδια. Πώς θα μπορούσαμε να δώσουμε μια φυσική ατμόσφαιρα στον υπαίθριο χώρο μας, χωρίς λουλούδια. Απολαύστε την προσθήκη φυσικών λουλουδιών σε όλα τα είδη και χρώματα και δώστε στο μπαλκόνι σας την πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Images via stylisheve.com

texnotropieskaidiakosmisi.com

Πηγή : http://www.vivanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.