Κήπος Στα Μεσόγεια: Υγεία & Ομορφιά: Φτιάξτε Στοματικό Διάλυμα

8 Δεκεμβρίου 2015

Υγεία & Ομορφιά: Φτιάξτε Στοματικό Διάλυμα


Κάθε γυναίκα αναζητά τρόπους για να έχει υγιές και λευκό χαμόγελο χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε χημικές και επίπονες διαδικασίες.

Οι καθημερινές συνήθειες όπως ο καφές, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, αφήνουν στίγματα και στερούν από τα δόντια τη φυσική τους λευκότητα.

Αν θέλεις λευκά δόντια, δοκίμασε να φτιάξεις στοματικό διάλυμα με μηλόξυδο και θα εκπλαγείς από την αποτελεσματικότητά του.

Το μηλόξυδο είναι φτιαγμένο από μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση και είναι πλούσιο σε πηκτίνη και βασικά μέταλλα.

Είναι ισχυρό καθαριστικό και βοηθά στη διατήρηση του όξινου pΗ.

Πώς θα το φτιάξεις

Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο με μισό φλιτζάνι νερό και χρησιμοποιήστε το ως στοματικό διάλυμα.

Κάντε ένα μπούκωμα με αυτό το πρωί πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα.

Στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά.

Η κακή αναπνοή και η ουλίτιδα που συνδέονται με βακτήρια που αναπτύσσονται πάνω στη γλώσσα και ανάμεσα στα δόντια μπορούν να εξαλειφθούν αν κάνετε γαργάρες με μηλόξυδο για περίπου τρία λεπτά.

Πηγή: newsnowgr.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.