Κήπος Στα Μεσόγεια: Απλές Ασκήσεις για Άμεση Ανακούφηση από τους Πόνους του Αυχένα

Απλές Ασκήσεις για Άμεση Ανακούφηση από τους Πόνους του Αυχένα

Ο πόνος, που σαν ηλεκτρικό ρεύμα διαπερνά την πλάτη και «οδηγεί» το χέρι στην ωμοπλάτη, είναι οικείος σε όσους δουλεύουν μπροστά σε Η/Υ. 


Τρεις απλές ασκήσεις αρκούν για την άμεση ανακούφιση του αυχένα, απ’ όπου και προέρχεται ο πόνος.

1. Κατεβάστε το κεφάλι φέρνοντας το σαγόνι όσο γίνεται πιο κοντά στο στέρνο. Μείνετε σε αυτήν τη θέση για 30’’, αναπνέοντας κανονικά.
2. Κάντε στροφή του κεφαλιού σας προς τα δεξιά και μείνετε σε αυτή τη θέση για 30’’. Επαναλάβετε την άσκηση, στρέφοντας το κεφάλι αυτή τη φορά προς τα αριστερά.
3. Κάντε με το κεφάλι σας κλίση μπροστά και στροφή, φέρνοντας το σαγόνι προς τη δεξιά κλείδα. Κάντε το ίδιο προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Συνηθισμένα λάθη: η κίνηση του κεφαλιού προς τα πίσω και οι περιστροφές του κεφαλιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.