Κήπος Στα Μεσόγεια: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου: Σύσκεψη Σωματείων Συνδικαλιστών για την Οργάνωση της Απεργιακής Απάντησης στην Λαίλαπα του Ασφαλιστικού

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου: Σύσκεψη Σωματείων Συνδικαλιστών για την Οργάνωση της Απεργιακής Απάντησης στην Λαίλαπα του Ασφαλιστικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΑΥΡΙΟ 26-12-2015

Συνάδελφοι,



Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καλεί τα σωματεία και πρωτοπόρους εργαζόμενους σε σύσκεψη την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 6:00μμ στα γραφεία του (Δανουκάρα 7) για να οργανώσουμε την απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό. Να οργανώσουμε τις δράσεις ενημέρωσης τόσο για το τι σημαίνει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, που δεν είναι μόνο η σύνταξη αλλά το σύνολο των κοινωνικών παροχών, όσο και την  απεργιακή απάντηση στο νομοσχέδιο-λαιμητόμο του ασφαλιστικού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com

ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

Πηγή: forkeratea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.