Κήπος Στα Μεσόγεια: Συνταγή: Θεραπεία της Φλεβίτιδας με 3 Υλικά

17 Ιανουαρίου 2016

Συνταγή: Θεραπεία της Φλεβίτιδας με 3 ΥλικάΘεραπεύστε την φλεβίτιδα σας με ένα μείγμα από Αλόη Βέρα, καρότο και μηλόξυδο


Κάθε άτομο μπορεί να υποφέρει από αυτό το είδος της κατάστασης της υγείας, η οποία μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες. Η κατάσταση μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική, όχι μόνο ως ένα πρόβλημα υγείας, αλλά και ως αισθητικό πρόβλημα.
Οι πιο κοινές αιτίες για τη φλεβίτιδα περιλαμβάνουν:
  • Γεράματα
  • Κληρονομικότητα
  • Η έλλειψη άσκησης
  • Περιορισμοί μετακίνησης
  • Ξαφνικές ορμονικές αλλαγές
Το καλό είναι ότι υπάρχουν φυσικές θεραπείες που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας και να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των κιρσών. Εδώ, θα μάθετε πώς να προετοιμάσετε το πιο αποτελεσματικό σπιτικό γιατρικό για τη θεραπεία των κιρσών. 
Είναι ένα μείγμα από Καρότο, Μηλόξυδο, και Αλόη Βέρα.

Συνταγή

Υλικά

  • μηλόξυδο
  • ½ φλιτζάνι αλόη βέρα
  • ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρότα

Διαδικασία

Ξεκινήστε με την προσθήκη του κυπέλλου με αλόη βέρα και των ψιλοκομμένων καρότων σε ένα μπλέντερ.
Ανακατέψτε, και ενώ το κάνετε αυτό, προσθέστε λίγο μηλόξυδο. Συνεχίστε την ανάμειξη μέχρι να γίνει ένα ωραίο, ομοιογενές μείγμα. Το μείγμα θα πρέπει να είναι τόσο παχύ όσο μια κρέμα.

Χρήση

Απλώστε το μείγμα στις πληγείσες περιοχές των ποδιών σας, πριν σηκώσετε ψηλά τα πόδια σας για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το μείγμα με κρύο νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα αρκετές φορές κάθε ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.
Επίσης, θα σας βοηθήσει να κάνετε σύντομες βόλτες καθημερινά για να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και το σώμα σας.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.