Κήπος Στα Μεσόγεια: Διάλεξη με θέμα «Αγροτουρισμός στην Ελλάδα: Υπάρχει Βιώσιμο Μοντέλο;»

26 Ιανουαρίου 2016

Διάλεξη με θέμα «Αγροτουρισμός στην Ελλάδα: Υπάρχει Βιώσιμο Μοντέλο;»

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και η ομάδα του Συλλόγου Φίλων της Σχολής στην Αθήνα διοργανώνουν διάλεξη με θέμα τον Αγροτουρισμό.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ. στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών (αίθουσα Cotsen Hall), Αναπήρων Πολέμου 9, στο Κολωνάκι.
Ομιλητές της διάλεξης είναι οι: Ελένη Παγκρατίου, Αρχιτέκτων Γεωγράφος, Μέλος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης «Οικομουσείο Ζαγορίου», Κωνσταντίνος Μώρος, ιδιοκτήτης αγροκτήματος «Αμφικαία» και Γιώργος Μάναλης, οινοποιός, ιδιοκτήτης «Οινοποιείου Μάναλη». Το πάνελ συντονίζει ο κύριος Κωνσταντίνος Ρότσιος, Αναπληρωτής Διευθυντής του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Σχολής στα τηλέφωνα 2310-492 725 & 726.
Η διάλεξη πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.
Είσοδος Ελεύθερη

Πηγή: epixeiro.gr

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.