Κήπος Στα Μεσόγεια: Συνταγή από Μοναχούς για Ολόκληρο το Σώμα: Το Λεμόνι και το Σκόρδο κάνουν Θαύματα!

29 Ιανουαρίου 2016

Συνταγή από Μοναχούς για Ολόκληρο το Σώμα: Το Λεμόνι και το Σκόρδο κάνουν Θαύματα!

Αυτή η συνταγή βρέθηκε σε ένα αρχαίο μοναστήρι στο Θιβέτ γραμμένη σε πήλινες πινακίδες.
Γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια, και το ρόφημα που παρασκευάζεται αντιμετωπίζει την χοληστερόλη, τον διαβήτη, καθαρίζει το αίμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, εμποδίζει τους όγκους, βελτιώνει σημαντικά την όραση και αναζωογονεί το σώμα.

Συνταγή

Υλικά

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψιλοκόψετε 300 γραμμάρια σκόρδο και να τα ανακατέψετε με 1 κιλό λεμόνια, τα οποία και θα αλέσετε.

Εκτέλεση

Βάζουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και το περιχύνουμε με 1.5 λίτρα νερό και το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά. Μετά από αυτό, αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.
Λαμβάνουμε μία κουταλιά της σούπας αυτού του φαρμάκου κάθε πρωί με άδειο στομάχι, για 25 ημέρες.
Μπορείτε να πάρετε αυτό το φάρμακο και πάλι, αλλά μετά από διάλειμμα 10 ημερών.


Πηγή: revealedtheninthwave.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.