Κήπος Στα Μεσόγεια: Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων ΝΑ Αττικής

Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων ΝΑ Αττικής


Στίς 22/01 και 18.00 συνεδρίασαν σε κοινή σύσκεψη στο Κορωπί τα ΔΣ των Αγροτικών και Αμπελουργικών Συνεταιριστικών οργανώσεων και Συλλόγων, της ΝΑ. ΑΤΤΙΚΗΣ, με κεντρικό θέμα,

το υπό ψήφιση νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και επισημάνθηκαν οι καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μαζί με το νέο φορολογικό,για τον παραγωγικό κλάδο των αγροτών και της πρωτογενούς παραγωγής.


Ομόφωνα , καταγγέλουμε το αντιλαικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο που καταδικάζει σε διάλυση τον κλάδο μας και καλούμε την κυβέρνηση.να το αποσύρει άμμεσα.

Κατά την συνεδρίαση συστάθηκε το συντονιστικό όργανο των αγροτών και αποφασίστηκαν : 

1. H ευθυγράμμιση των επόμενων κινήσεων, με αυτές του πανελλήνιου συντονιστικού  οργάνου των αγροτών.Η συσπείρωση με τις υπόλοιπες  αγροτικές οργανώσεις της περιφέρειας Αττικής.
2. Η συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση τής ΕΔΟΑΟ με θέμα τον Ειδικό φόρο Κρασιού (που επηρεάζει άμμεσα τούς αμπελουργούς) το Σάββατο 23  Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στο δημαρχείο  Κορωπίου .
 3. Η κάθοδος σε δυναμικές κινητοποιήσεις, με προσυγκέντρωση τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων στους χώρους των Συνεταιρισμών την Δευτέρα 25 και Τρίτη  26 Ιανουαρίου, προκειμένου να γίνει αποτίμηση και συντονισμός των  δυνάμεων.
 4. Μηχανοκίνητη πορεία τρακτέρ σε κομβικό σημείο την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.     Εκεί θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση των αγροτών και ψήφισμα  καθώς   και λήψη αποφάσεων για τις επόμενες κινήσεις.

                     Συμμετέχουν


  •     ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
  •     ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
  •     ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΚΟ 
  •     ΕΝΟΑΑ
  •     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Πηγή: forkeratea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.