Κήπος Στα Μεσόγεια: Aποκριάτικα μακιγιάζ για μεταμφιέσεις που θα κλέψουν την παράσταση!

Aποκριάτικα μακιγιάζ για μεταμφιέσεις που θα κλέψουν την παράσταση!

Αποκριάτικα μακιγιάζ
Οι αποκριές έφτασαν και όπως προστάζει το έθιμο, ήρθε η ώρα για να μασκαρευτείτε!Για να κλέψετε λοιπόν τις εντυπώσεις, σας συγκεντρώσαμε 10 tutorials αποκριάτικου μακιγιάζ από την κορυφαία make-up artist, Promise Tamang Phan, η οποία παρουσιάζει τον τρόπο για να μεταμορφωθείτε σε ότι σας ταιριάζει περισσότερο, από Ποκαχόντας και Πριγκίπισσα Γιασμίν μέχρι Pin-Up Girl και άλλες εντυπωσιακές μεταμφιέσεις…




Pin-Up Girl

Avatar


Σέξι βρυκόλακας

Πριγκίπισσα Jasmine

Pocahontas

Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Lara Croft

Bollywood
\

Anime

Jessica Rabbit












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.