Κήπος Στα Μεσόγεια: Φτιάξτε Καταπληκτικές Γλάστρες με Πετσέτα και Τσιμέντο!!

Φτιάξτε Καταπληκτικές Γλάστρες με Πετσέτα και Τσιμέντο!!

Η συγκεκριμένη ιδέα είναι φοβερή και έχει έναν αέρα υψηλής αισθητική και design. Γιατί να εχουμε στο σπίτι μας συνηθισμένες και μονότονες γλάστρες; Η λύση βρίσκεται στην πρωτοτυπία και στη χρήση ιδιαίτερων υλικών με φαντασία. Και σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για το τσιμέντο!

Αν αγαπάτε τις κατασκευές απο τσιμέντο, τότε γνωρίζεται ότι το συγκεκριμένο υλικό δεν είναι μόνο για την οικοδομή αλλά μπορεί να σταθεί με περηφάνεια μέσα ή έξω απο το σπίτι μας.

Και η παρακάτω λοιπόν κατασκευή είναι τόσο εύκολη που θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρο οτι δεν θα φτιάξετε μόνο μια γλάστρα αλλά καμπόσες. Όλη η κατασκευή βασίζεται σε μια πετσέτα. Η πετέτσα θα ερωτευτεί το τσιμέντο και το αποτέλσμα θα σας καταπλήξει!Υλικά:
Μια συσκευασία έτοιμο μπετόν (σκυρόδεμα)
ένας κουβά
ένα ξύλο για να ανακατέψετε το μείγμα
μια παλιά πετσέτα.
νερό
τραπεζάκι ή βάση για να απλώσετε την πετσέτα.Μέσα στο κουβά φτιάξτε το μείγμα του τσιμέντου. Δεν θέλουμε να είναι πολύ πηχτό αλλά ούτε και να τρέχει. Πρέπει να μπορεί να ποτίσει η πετσέτα, και το τσιμέντο να μπορεί να κάτσει επάνω. Εαν θέλετε μπορείτε να κάνετε μερικές δοκιμές.


Βυθίστε την πετσέτα σας μέσα στο μείγμα και προσπαθήστε να καλυφθεί παντού απο το τσιμέντο. Εκεί βρίσκεται η επιτυχία της συγκεκριμένης κατασκευής. Βγάλτε προσεκτικά και απλώστε πάνω στη βάση σας φτιάχνωντας τις πτυχώσεις όπως εσείς θέλετε. Έχετε υπόψιν οτι, ότι φτιάξετε έτσι θα είναι όταν στεγνώσει. Εαν σε κάποια σημεία δεν έχει πάει τσιμέντο απλώστε με το χέρι.

Αφήστε να στεγνώσει για 24-48 ώρες.


Αφού στεγνώσει βγάλτε τον κουβά και με ένα τρυπανάκι ανοίξτε 2 τρύπες στον πάτο για να αποστραγγίζουν το νερό απο τα φυτά σας.

Γυρίστε το ανάποδα και είναι έτοιμο!

Να σημειωθεί εδώ ότι μπορείτε εκτός απο πετσέτες να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο ύφασμα πχ ένα παλιό σεμέν. Θα αποτυπωθούν τα σχέδια.

Δείτε παρακάτω επιπλόν ιδέες και ξεκινήστε δουλειά.
Πηγή:http://www.toftiaxa.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.